Kane overgår Rooney i Champions League-mål, og blir Englands første mann i historien

Bayern München-spissen og Englands kaptein Harry Kane strålte i Champions League mot Dinamo Zagreb, og scoret fire mål og nådde en viktig milepæl. I det 19. minutt av kampen åpnet Kane scoringen for Bayern med et straffespark. Dette målet hjalp ikke bare laget til å ta ledelsen, men utlignet også Wayne Rooneys rekord for mål i Champions League. Etter hvert som kampen gikk, scoret Kane tre mål på rad, og brøt Rooneys rekord fullstendig og ble den engelske spilleren med flest mål i Champions Leagues historie.

I løpet av kampen fikk Bayern en VAR-kansellering etter at Gnabry scoret tidlig, men vant snart et straffespark og Kane laget en solid straffe. Deretter bidro også Rafael Guerrero og Michael Ollis til Bayern, og Bayern ledet 3-0 i første omgang. fotballdrakt med navn I andre omgang kontrollerte Bayern fullstendig situasjonen og fortsatte å vise sin personlige styrke, og scoret tre mål på rad, og hjalp til slutt laget med å slå motstanderen med 9-2. Av Kanes 33 mål i Champions League ble 12 scoret for Bayern, og han spilte kun for laget i to sesonger.

Bayerns neste kamp blir en bortekamp mot Werder Bremen i Bundesliga. De håper å fortsette sin seiersrekke og befeste sin topplass i Bundesliga.